Motorijada u Otoku: Dijelimo 4 karte za koncert Opće opasnosti

Dana 25. i 26. srpnja (petak i subota) održat  će se sad već tradicionalni 12. Moto susret MK Ren Ban iz Preloga na kojem vas očekuje pregršt dobre glazbe, još bolje zabave, sexy hostesa, te zgodnih bajkera.

U petak, 25. srpnja već s početkom od 18 sati ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a dobra zabava je zagarantirana uz popularan međimurski Mustač Band i druženja uz pregršt dobre cuge. Subota je u popodnevnom terminu rezervirana za defile motora, moto igre uz bogate nagrade, a navečer uz simboličnu cijenu od 40 kuna očekuje vas koncertni spektakl grupe Opća opasnost.

Svi koji prate taj popularni band znaju da je Opća opasnost prije samo mjesec dana objavila novi album pod nazivom “Rocker…to sam ja”, te je to idealna prilika za sve fanove da među prvima uživo čuju pjesme sa novog albuma.

Zbog izvanrednih okolnosti organizatori su promijenili mjesto događaja, te će se moto susret održati na dobroj staroj lokaciji Otok kod Preloga, a ne kao što je na plakatu navedeno Hrženica.

Organizatori MK Ren Ban, kao i svake godine pobrinuli su se da i ova motorijada prođe uz pregršt dobre glazbe, cuge, hrane, freecamping, bogat popratni sadržaj i naravno besplatan ulaz za sve bajkere.

Nagradna igra: Prva dva čitatelja koja ispod članka napišu rečenicu “I ja volim Opću opasnost” osvajaju dvije ulaznicu za koncert! Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije