Think Outside The Box!: Velika kutija u samom centru Čakovca

Jeste li vidjeli veliku kutiju usred grada? Jeste li se zapitali što ona predstavlja? Što to znači razmišljati izvan kutije?

“Think Outside The Box!” prvi je projekt Udruge Stremi! (Association Strive!) iz Čakovca. Riječ je o novonastaloj udruzi koju su osnovale četiri mlade i ambiciozne studentice iz Čakovca.

Udruga Stremi! je nevladina organizacija koja promiče zajedništvo i toleranciju kroz organizaciju aktivnosti namijenjenih mladima, u svrhu poboljšanja kvalitete života lokalne zajednice. Glavni cilj Udruge Stremi! je organizirati međunarodne projekte u Čakovcu na kojem će sudjelovati mladi ljudi iz različitih dijelova Europe.

Postavljenjem kutije velikih dimenzija na Trgu Republike u Čakovcu Udruga želi potaknuti prolaznike da stanu, promisle te se ujedno i zainteresiraju za sam projekt. Kutija će biti postavljena ispred Centra za Kulturu od četvrtka 24. do subote 26. srpnja 2014., nakon čega će biti premještena u Prostor.

Udruga Stremi! će u suradnji s Udrugom Cezam organizirati kreativnu slušaonicu gdje će mladi na kreativan način moći preobraziti kutiju uz ritam dobre glazbe. Ovim putem pozivaju sve mlade kreativce da im se pridruže na slušaonici pod nazivom “Think Outside The Box!” u subotu 26. srpnja u 21 sati te podijele pokoju misao u dobrom društvu.

Projekt “Think Outside The Box!” realiziran je zahvaljujući materijalu koji je donirao Drvni centar Filo iz Čakovca te odličnoj suradnji s Udrugom Cezam.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije