Drugi Forestland festival u Vučetincu

Nije sve na moru, ima nešto i na kopnu. Partijanje na otvorenom čeka nas 9. kolovoza u Vučetincu (ŠRC Rogoznica, Međimurje). Uz brojne tematske sadržaje te vrhunsku audio/vizualnu produkciju, program ovogodišnjeg Forestlanda upotpunit će top DJ-i te producenti iz čak tri zemlje regije, javlja portal Antene Zagreb.

Posebni gost ovogodišnjeg Forestlanda je poznati DJ i producenta Playa iz Beograda, jedan od najtraženijih DJ-a regije, koji je nastupao u najpoznatijim klubovima Europe sa svjetski poznatim imenima kao što su Rihanna, Shakira, 50 Cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, Montel Jordan, DazEfex.

Uz njega, na festivalu će nastupiti i tri gosta iz Slovenije – Clay Clemens, resident najpoznatijeg slovenskog kluba Cirkus u Ljubljani te resident službenih Papaya i Ultra Europe Boat Partya, TimoG, DJ i predstavnik slovensko – hrvatskog klupskog programa Stereo Night, koji uspješno puni klubove regije te JuraS, poznati DJ čiji nastupi u najboljim klubovima regije nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Uz navedene regionalne goste za miks pultom će biti i brojni poznate hrvatski DJ-i i producenti. Z’Spin je hrvatski DJ i producent, te suvlasnik glazbene izdavačke kuće Core Records. Redovito nastupa u brojnim renomiranim klubovima hrvatske i okolice, te je resident najvećeg hrvatskog klupskog programa Reunion u poznatom zagrebačkom klubu Aquarius.

Na Forestlandu će od hrvatskih izvođača nastupiti i poznati DJ Sasha Mikac, jedan od začetnika klupske scene u Međimurju, koji je svoju kvalitetu predstavio u najpoznatijim klubovima Hrvatske i okolice, te aktivno djeluje u afirmaciji sa mnogim renoniranim DJ-ima iz cijele regije.

Program će početi već u popodnevnim satima sa zanimljivim tematskim sadržajima kao što i dB contest (natjecanje u glasnoći) za sve zaljubljenike u tunirane automobile i akustiku, dok će glavni dio spektakla trajati do ranih jutarnjih sati. Cijeli line up i ostale informacije čekiraj na Forestland.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije