FOTO: Članovi DDICP Čakovec posjetili Rijeku i Koprivnicu

>> FOTO: Članovi DDICP Čakovec posjetili Rijeku i Koprivnicu

I ove godine članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec prisustvovali su susretu osoba s invaliditetom na plaži “Kostanj” koje je organiziralo Društvo tjelesnih invalida Rijeka.

Nakon okupljanja gostiju te pozdravnih riječi domaćina započeo je cjelodnevni kulturno-umjetnički program, isprepleten glazbom, klapskim pjevanjem, plesnim nastupom, tombolom te drugim zanimljivim događanjima. Osim bogatog programa, članovi su uživali u suncu i moru. Za sve sudionike organiziran je doručak, ručak te osvježenje sokovima.

Osim toga, članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec bili su u srijedu, 16. srpnja 2014. godine na obilježavanju 30. godina rada Udruge invalida Koprivničko-križavačke županije. Na obljetnici su sudjelovali predstavnici Saveza društva OSI, dvadesetak Udruga iz cijele Hrvatske i predstavnici jedinice lokalne i područne  samouprave.

Nakon svečane sjednice Skupštine održane su sportske igre u četiri discipline i to: viseća kuglana, pikado, nabaci krug i belot. Završetkom sportskih igara, proglašeni su pobjednici te su dodjeljena priznanja. Sudionici su nastavili druženje uz glazbu i ples.

Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec zahvaljuje Društvu tjelesnih invalida Rijeka i Udruzi invalida Koprivničko-križevačke županije na gostoprimstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije