Narudžba dana: Bečki odrezak s pire krumpirom u Restoranu “Stop”

Prije godinu dana putem podrubrike portala “Vinski kutak” čitateljima smo približili petnaest naših međimurskih vrsnih vinara i međimursku vinsku kapljicu.  Sve se više traži kvalitetna kapljica vina koja jedva čeka da se sljubi s ukusnim zalogajem te nam je cilj da putem ove rubrike čitateljima predstavimo međimursku tradicionalnu hranu i prehranu, ali i jelo te brzu hranu iz naših međimurkih restorana, kavana, pizzerija i fast-foodova.

Preporučamo hranu dana svaki radni dan

Ovih tjedana ispred nas, od ponedjeljka do petka, donosimo Vam nešto što možete svaki dan pojesti prema Vašim trenutnim željama, bilo da se radi o gablecu ili jednostavnim jelima koje ćete konzumirati za ručak ili večeru. Svaki dan ćemo predstaviti po jedno jelo koje možete odmah isti dan naručiti, a na Vama je da izaberete sviđa li Vam se današnji izbor, ili pak ćete se odlučiti za izbor koji smo predložili koji dan ranije.

Danas preporučamo:

A la cart: Bečki odrezak s pire krumpirom od brokule

Sastojci:
File svinjskog mesa (200g)
Pire od krumpira
Brokula

Priprema:
Odrezak se panira poznatim postupkom, brašnom, jajima i krušnim mrvicama, a ispečemo ga u vrućem ulju. Krumpir se skuha u posoljenoj vodi, ocijedi, zmiksa s maslacem i mlijekom. Odvojimo posebno čisti pire krumpir, a drugi dio miksamo s kuhanom brokulom. Posložimo oboje zajedno na tanjuru, i bečki šniclin i pire krumpir oblikovan u kuglice.

Cijena a la cart:  50 kuna
    
Preporuka vina: Lovrec, Pinot sivi 2013.

Mogućnost narudže:
Restoran “Stop” Posavec
Neumannova 4, Čakovec
040328333
0997468192

Nema dostave, mogućnost rezervacije mjesta

Najnovije