Let 3 u Čakovcu: Dva sata pošteno odrađene svirke

Kraj ovogodišnje manifestacije Ljeto u gradu Zrinskih  obilježio je još jedan odličan koncert riječke grupa Let 3. Predstavnici hrvatske urbane glazbe izveli su svoje najveće hitove, dobro zabavili publiku okupljenu u jezeru Starog grada Zrinskih. Žestoki Riječani  su ponudili odličan koncert u svom stilu i bila su to dva sata pošteno odrađene svirke. Iako su ovaj put bili nešto blaži po pitanju performansa i stylinga, tijekom svirke redale su se pjesme iz svih faza benda, kroz koju su ponudili kompletni presjek svoje karijere.

Žestoki i prepoznatljivi, ali vrlo melodiozni zvuci Letovaca natjerali su i one uštogljene (da, bilo je na početku i takvih!) barem na ritmično zibanje. No, kako je koncert odmicao, bilo je teško ne uhvatiti ritam i “dobru vibru” koja je stizala s pozornice na kojoj je prašio bend s devet objavljenih albuma i dvadesetsedmogodišnjim iskustvom.

Let 3 radi i na novom albumu najavljenim singlom “Divljakuša” koji polako počinje osvajati radio postaje. Damir Martinović Mrle kazao je kako će to biti još jedan odličan album u njihovom stilu. Bit će to, kako najavljuju, povratak u pakao rocka.

– Imam jedan fenomenalan tekst, kaže Mrle, gdje se govori o ljepoti rocka, čiji nas zvuk miluje i nadilazi sve tegobe. To je rađanje jednog potpuno novog čovjeka u jednom novom životu i društvenom poretku, prepunom ljubavi sa srcem koje je stalo u najjačem otkucaju rocka.

>>> Pogledajte fotogaleriju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije