Lumini ima ljetni plan za sve posjetitelje

Lumini shopping centar u Donjem Knegincu u neposrednoj blizini Varaždina ne prestaje biti aktivan ni za vrijeme ljetnih vrućina – osim što sada možete kupovati po cijenama nižim od 20 pa do čak 70%,  tijekom srpnja i kolovoza neće nedostajati zanimljivih zabavnih sadržaja za male i velike posjetitelje.

U sklopu obilježavanja blagdana sv. Magdalene i dana Općine Gornji Kneginec, organizirane su razne aktivnosti u kojima sudjeluje i Lumini. Tako će 20. srpnja Lumini shopping centar biti jedna od postaja tradicionalne kneginečke biciklijade. Kotizacije nema, a prijave i start su na Trgu dr. Franje Tuđmana u Turčinu u 15:00 sati, dok je dolazak u Lumini predviđen za 15:30.

Sudionike biciklijade u Lumini centru očekuje okrjepa te tradicionalne igre poput skakanja u vreći, potezanja užeta i slično. Svim sudionicima biciklijade Stadium Bowling poklanja gratis kuglanje, a za najbolje u igrama Lumini priprema 30 Lumini poklon bonova u iznosu od 50 kuna koji se mogu iskoristiti u naznačenim prodavaonicama, UPIM nagrađuje sa tri poklon bona u iznosu od 100 kuna, dok Sportvision poklanja tri muške UMBRO majice, 3 ženske Champion majice i 5 Sport Vision šilterica.

Očekujte puno smijeha i zabave, sjednite na bicikl i pridružite se kneginečkim biciklistima! Svake subote i nedjelje, počevši od 12. i 13. srpnja pa do 2. i 3. kolovoza od 16:00 do 20:00 sati bit će organizirane sportsko zabavne aktivnosti za djecu od 5 do 14 godina. Svi mališani tako će se moći okušati u igrama poput graničara, malog nogometa ili igrama preciznosti i rekreacijskim igrama za djecu.

Dio igara odvijat će se na otvorenom, a dio u unutrašnjosti Lumini shopping centra. Za klince koji će sudjelovati u aktivnostima, s.Oliver, dm, Ciciban, Galeb i Cinestar pripremili su i mala poklon iznenađenja. U isto vrijeme i dalje će potpuno aktivna biti igraonica u klimatiziranoj unutrašnjosti centra s veselim animatorima kojima će se pridruživati i drugi zabavni sadržaji za djecu poput maskota crtanih junaka, klaunova i drugih simpatičnih dječjih likova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije