Svetomartinske mažoretkinje na primanju kod načelnika Makovca

Svetomartinske mažoretkinje, članice Hrvatske kulturno umjetničke udruge “Sveti Martin”, temeljem svojih rezultata koje su ove godine postignule kako na državnom natjecanju u Novoj Gradiški (drugo mjesto u kategoriji minima) tako i međunarodnom natjecanju u Samoboru (dvije zlatne i tri srebrne medalje), a nadasve svojim promoviranjem Općine te pokazivanjem iznimnog entuzijazma i truda, bile su primljene i ugošćene od strane općinskog načelnika Franje Makovca u novootvorenom Centru za posjetitelje Ekomuzeja Mura u Žabniku, u prekrasnom ambijentu Regionalnog parka Mura-Drava.

U svom pozdravnom obraćanju mažoretkinjama načelnik je napomenuo da su mažoretkinje vrlo bitan i nezaobilazan promotor i kotačić Općine, te kao takve itekako zaslužuju i daljnju potporu uz želju da i nadalje postižu zapažene rezultate, a nadasve čuvaju zajedništvo i prijateljstva koja su se stvorila jer su ona pokretač i jedna od najvažnijih spona u ostvarivanju bilo kojeg zacrtanog cilja.

Svečanom primanju prisustvovali su i s prigodnim poklonima nagradili mažoretkinje trenerica Stanka Kutnjak te predsjednik HKUU Sveti Martin mr. Dražen Crnčec, prof. Mažoretkinje su također zahvalile nazočnima prigodnim poklonima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije