Na vatrogasnom natjecanju u G. Kraljevcu sudjelovalo 16 desetina

U nedjelju, 29. lipnja pod domaćinstvom DVD-a Gornji Kraljevec održano je natjecanje seniora i seniorki VZP grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec. Na natjecanju je ukupno sudjelovalo 16 desetina, što je dosad najveći broj.

Valja spomenuti kako su na natjecanju po prvi put sudjelovale ekipe u sve četiri kategorije (muški “A” i “B”, žene “A” i “B”).  Najbrojnija kategorija bila je kategorija muški “A” u kojoj desetina iz Lapšine osvaja prvo mjesto ispred DVD-a Sv. Martin na Muri. Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vratišinec.

U kategoriji muški “B” prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mursko Središće, drugo mjesto DVD-u Gornji Kraljevec, a treće mjesto DVD-u Selnica. U ženskoj kategoriji uvjerljiva pobjeda članica DVD-a Vratišinec ispred ekipa iz Murskog Središća na drugom mjestu i Sv. Martina na Muri na trećem mjestu.
DVD Peklenica kao jedini predstavnik u kategoriji žene “B” osvaja prvo mjesto.

Prve tri ekipe u svim kategorijama ostvarile su plasman na Županijsko natjecanje VZMŽ koje će se održati 5. srpnja u Sv. Križu. Ispred Općine Vratišinec prisutne je pozdravio načelnik Zdravko Mlinarić, ispred VZP grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec predsjednik Krunoslav Colar te zapovjednik zajednice Mihael Grbavec.

Zapovjednik DVD-a Gornji Kraljevec Ivan Srpak zahvalio je svim prisutnima na sudjelovanju na vatrogasnom natjecanju, te svima poželio puno uspjeha na nadolazećem natjecanju VZMŽ u Sv. Križu. Natjecanje je prošlo u fer i korektnom okruženju,a dokaz tome je da na rad sudačke komisije nije bilo primjedbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije