Autonomni centar traži glumce amatere za snimanje kratkog filma

U sklopu svojeg programa za javnost pod nazivom act.klub, udruga Autonomni centar – ACT  poziva sve zainteresirane na audiciju za glumce amatere koja će se održati 28. lipnja 2014. godine s početkom u 10 sati u multimedijskoj dvorani udruge ACT na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog Hrasta, 1. kat).

Autonomni centar – ACT, pod vodstvom Igora Jelinovića i Daria Juričana iz udruge Blank, organizira audiciju za glumce amatere za snimanje kratkog igranog filma koji su osmislili i kreirali polaznici filmske radionice,  te traži: jednu žensku ulogu od 18-24 god., jednu žensku ulogu od 24-30 god. i jednu mušku ulogu od 24-30 godina. Audicija je namijenjena svim glumcima amaterima i svima koji to žele postati.

Svoju prijavu (ime i prezime s naznakom “Audicija za glumce amatere” i kategoriju za koju se prijavljujete) pošaljite na email: edukacija@actnow.hr ili se možete prijaviti putem telefona na  040 390 047. Rok prijave je do 27. lipnja 2014.  do 13 sati. Snimanje kratkog igranog filma bit će 11. i 12. srpnja 2014.

Održavanje audicije potpomognuto je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva kulture. Cjelokupni program act.klub-a dostupan je na web stranici udruge Autonomni centar – ACT.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije