Dubravčan plaća vodu, a mještani je koriste za navodnjavanje vrtova

Uprava NK Dubravačan iz Donje Dubrave putem općinskih internet stranica obratila se mještanima. U priopćenju navode da nogometno igralište jako lijepo izgleda te je ono jedno od ljepših u Međimurju. Kažu kako je u njega uloženo puno truda i ovom prilikom žele skrenuti pažnju na neke negativne stvari koji se odvijaju na terenu i oko njega.

Već tjedan dana teren se intenzivno zalijeva pa mještane umoljavaju da ne koristite teren za igru te da djeca ne pretrčavaju po njemu i međusobno se polijevaju. Voda kojom se zalijeva nogometno igralište ide iz bunara te ona nije zdravstveno ispitana pa upozoravaju roditelje da se djeca ne polijevaju tom vodom kako eventualno ne bi došlo do nekog oblika zaraze. Kao teren za igranje nogometa predlažu da se koristi pomoćno igralište.

Mještane također mole da vodu iz javne mreže koja ima priključak kod nogometnog kluba ne koriste za navodnjavanje svojih vrtova, jer tu vodu kao i ostale energente plaća NK Dubravčan, a ne kako misle pojedini mještani da to plaća Općina pa da istu slobodno koriste. Apeliraju najviše na djecu koja poslije rekreacije na Krbulji dolaze po vodu pokraj nogometnog kluba, da obavezno poslije za sobom zatvore ventil, jer se dogodilo više puta da voda curi cijelu noć.

Ističu kako je strogo zabranjeno penjanje po zaštitnoj mreži iza nogometnih golova te svako uništavanje iste. U slučaju da se opet ponovi da netko od djece bude zatečen kako uništava mreže, tako i imovinu kluba i oko njega, bi će prisiljeni pokrenuti postupak naplate štete. – Molimo da ove primjedbe uvažite te upozorite svoju djecu kao bi tereni i objekti bili u što boljem stanju još puno godina – apeliraju iz donjodubravskog kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije