“Napredak” zahvaljuje svima koji su darivali knjige za škole u BiH

HKD “Napredak” Varaždin iskazuje zahvalu HAZU Hrvatska, HAZU Varaždin, Knjižnici i čitaonici “Metel Ožegović” Varaždin, KnjižnicI “Nikola Zrinski” Čakovec i Državnom Arhivu Varaždin zbog darivanja knjiga srednjim školama u srednjoj Bosni kao i osnovnoj školi Bila kod Viteza.

Škole u Bosni i Hercegovini koje će dobiti knjige su: Katolički školski centar u Travniku, Katolički školski centar u Zenici, Katolički školski centar u Žepču, Srednja škola u Vitezu, Srednja škola u Novom Travniku i Osnovna škola Bila kod Viteza. Svaka škola dobit će više od 150 djela. 

Organizator navedene donacije je HKD “Napredak” Varaždin koji ovom donacijom želi pokazati ljubav prema ovoj zemlji. Stoga se zahvaljuju svima koji su pripomogli u darivanju potrebitima i osigurali bolji nastavak školovanja željnima znanja.

Također, najavljuju da će najesen organizirati tribinu o stanju u školstvu u srednjoj Bosni na kojoj očekuju ravnatelje Travnika, Zenice, Žepća… koji će u Čakovcu, Varaždinu i Ivancu prikazati stanje škola u BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije