FOTO: DDICP organiziralo Dane otvorenih vrata

Povodom Dana otvorenih vrata 2014. godine iniciranih od strane Ureda za udruge, Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec otvorilo je vrata za sve zainteresirane uz prigodno druženje, radionice te izložbu radova korisnika.

Izložba radova bila je organizirana 5. i 6. lipnja u prostorijama društva, a u četvrtak 5. lipnja organizirano je predstavljenje društva, projekata i programa te ostalih aktivnosti koje provodimo. Održana je i radionica “Slušaj moju priču” u kojoj su posjetitelji imali prilike čuti iskustvo i razmišljanje naših članova vezano uz invaliditet.

Korisnici poludnevnog boravka pokazali su jednu od tehnika naučenih na kreativnoj radionici, a posjetitelji su izrađeni predmet zadržali za uspomenu.  Tom prilikom su ih posjetili predstavnik Grada Čakovca Slobodan Vejnović, predstavnici Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije, članovi i ostali dragi gosti.

Zahvaljuju se VTV televiziji Varaždin, Srce TV, HRT-ovom dopisništvu iz Čakovca i dopisništvu Večernjeg lista koji su medijski popratili ovaj događaj i dali nam priliku da široj javnosti predstavimo svoje aktivnosti. Nakon službenog djela nastavili su zajedničko druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije