Međimurski branitelji uspješno završili informatički tečaj

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnica Međimurske županije, uvidjevši potrebu kao i iskazani interes članova, tijekom ove godine krenula je u realizaciju i  organizaciju  osnovnih  informatičkih tečajeva za svoje članove, hrvatske branitelje.

Tečajevi traju trideset nastavnih sati i koncipirani su tako da članovi i polaznici savladaju osnovna informatička znanja iz word okružja kao i korištenja interneta. Do sada su održani tečajevi u Strahonincu za područje grada Čakovca, u Prelogu za Prelog i Donji Kraljevec te u Donjoj Dubravi za Donju Dubravu i Kotoribu koje je uspješno završilo 50 polaznika.

Na jesen nastavljaju sa održavanjem tečajeva u Nedelišću za Nedelišće i Gornji Mihaljevec i u Maloj Subotici za Malu Suboticu, Šenkovec i Mursko Središčće, na kojima će također biti uključeno 50 polaznika. Veliku pomoć i podršku u realizaciji tečajeva dobili su od Međimuske županije, Grada Čakovca, Kluba informatičara Međimurja i Udruge studenata grada Preloga.

Veliku zahvalu iskazuju osnovnim školama Prelog i Donja Dubrava koje su im omogućile održavanje tečajeva u njihovim informatičkim učionicama. Posebno se zahvaljuju predavačima -volonterima: Dejanu Drabiću, mag.inf., Viktoru Lazaru, Ivanu Šimunkoviću, bacc.inf, Mihaeli Martinčić, prof., Mariju Štefiću i Mladenu Hunjadiju.

Naglašavaju da im je želja da se iduće godine tečajevi nastave s barem još 60 nastavnih sati kako bi polaznici za završetak istog mogli dobiti i pravovaljanu certificiranu diplomu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije