Čakovečke mažoretkinje kroz ples, ali i suze proslavile 20. rođendan

U subotu 31. svibnja  2014. godine Čakovečke mažoretkinje obilježile su 20. godina rada te su tom prigodom poklonile građanima Čakovca međunarodnu smotru mažoretkinja.

Na smotri su sudjelovali gosti iz Koprivnice, Goričana, Murskog Središća, Nedelišća i Nagykanizsa. Okupilo se 200-tinjak mažoretkinja u prekrasnim uniformama različitih boja i  kreacija. Svečanost su uveličale bivše članice Čakovečkih mažoretkinja, koje su se obučene u svečane uniforme, naknadno priključile u mimohod svojim sadašnjim članicama.

Ovo je bilo veliko iznenađenje za njihovu trenericu Smiljanu Nedeljko koja je u suzama ispratila ostatak mimohoda, ali i za poveći broj prisutnog  gledateljstva. Goste kao i svekoliko prisutnost  građana na središnjem Trgu toplim riječima dobrodošlice  pozdravio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač kojem su tom prigodom Čakovečke mažoretkinje poklonile sliku u znak zahvalnosti za podršku koju im je grad svih tih godina svesrdno pružao.

Uslijedio je gotovo dvosatni prigodni  program s prekrasnim koreografijama koje su gosti i domaćin smotre prikazali, a šire gledateljstvo s oduševljenjem i burnim pljeskom ispratili!

Čakovečke mažoretkinje zahvalile su prigodnim poklonima svim prisutnim gostima koji su uveličali njihovu godišnjicu, zahvalile su se i Karmen Kovačević – Jambor koja je bila inicijator osnivanja Čakovečkih mažoretkinja, a bivše i sadašnje članice zahvalile su se svojim trenericama Ivi Prprović i Smiljani Nedeljko prekrasnim buketićima ruža, dok su sadašnju trenericu Smiljanu iznenadile kolaž slikom koja opisuje dosadašnji rad udruge i riječima koje su dirnule u srca sve prisutne, a i samu trenericu.

Citat zahvale trenerici:

“Mi, tvoje bivše i sadašnje mažoretkinje,
htjele bi ti zahvaliti na tvom nesebičnom davanju u
ovih  proteklih 20 godina, tijekom kojih si s
osmjehom slavila sve naše uspjehe,
a suzama i ohrabrenjem ublažila naše padove.
Hvala ti na strpljenju, pruženom nam znanju i ljubavi
koje si utkala u sve naše koreografije,
na životnim iskustvima koje si ugradila u naše ličnosti, u naša srca.
Hvala ti za vrijeme koje si nesebično izdvajala i još uvijek izdvajaš za rad s nama,
ali i za vesela i nama tako dragocjena druženja na kavama.
Za nas, Ti si pojam prave mažoretkinje – uvijek ustrajne,  marljive, nasmijane i vesele.
Sretne smo, što smo rasle uz tebe i tvoje vrline!
Zato veliko Ti HVALA!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije