Deseta bijenalna izložba članova Udruženja međimuskih arhitekata

U petak 29. svibnja u izložbenom prostoru Centra za kulturu Udruženje međimurskih arhitekata otvorilo je 10. bijenalnu izložbu arhitektonskih ostvarenja svojih članova. Izložbom je Udruženje obilježilo i 20 godina svoga postojanja.

Na izložbi se predstavilo 20-ak autora, a predstavljeni su i radovi nastali u okviru radionica koje su u organizaciji Udruženja bile provedene u nekoliko međimurskih osnovnih škola. Radi se o kućicama od kartonske ambalaže koje su su djeca izradila s voditeljima radionica.

Na izložbi su ove godine po prvi put izloženi i studentski radovi, i to studenta arhitekture Doriana Šipoša. Izložbu je otvorila aktualna predsjednica Udruženja Mirjana Pintar, a prvi predsjednik Dragomir Sutlar predstavio je povijest i rad Udruženja unazad 20 godina tj. od osnivanja 1994. godine.

Udruženje međimurskih arhitekata danas broji 50-ak članova koji djeluju na području prostornog planiranja, arhitektonskog projektiranja, dizajna te obrazovanja i uprave. Izložbu se može vidjeti do 19. lipnja. 2014. u izložbenom prostoru Centra za kulturu u Čakovcu.

>>> Pogledajte galeriju fotografija klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije