Održana godišnja skupština KUU “Lipa” Gornji Mihaljevec

– Radili smo puno i zadovoljna sam radom Kulturno-umjetničke udruge “Lipa”, rekla je na održanoj godišnjoj skupštini predsjednica Jasenka Novak. Skupo je održan u prostorijama udruge u Gornjem Mihaljevcu.

Naglasila je da KUU “Lipa” s vrlo skromnim sredstvima uz simboličnu pomoć lokalne samouprave ima u prosjeku jednu aktivnost mjesečno. Posebno je istaknula nastupe na mnogim manifestacijama u Međimurju, a i bili su gosti na Karlovačkim danima piva gdej su sudjelovali u obilježavanju Dana Međimurske županije u Karlovcu kao gosti “Pinkleca” – Zavičajnog društva Međimuraca Karlovačke županije.

Predsjednica je spomenula i sudjelovanje u više manifestacija saudrugom za poboljšanje kvalitete življenja “Lipa” iz Donjeg Pokupja (Karlovac). Istaknula je da je volonterizam temelj angažiranja, rada i uspjeha KUU “Lipa” i s ponosom predstavila podmladak udruge.

Na kraju su gosti na skupštini: Milovan Horvat – voditelj zbora iz Sv. Jurja na Bregu sa suradnicama, Goran Lovrec – načelnik općine Gornji Mihaljevec, Željko Tomašić – predsjednik Zavičajnog društva “Pinklec” iz Karlovca i Nada Lovrec – predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije pozdravili nazočne te pohvalili rad KUU “Lipa” koja održava tradiciju Gornjeg Mihaljevca poželjevši im što uspješniji daljni rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije