Iz Porezne uprave javljaju: Počele isplate povrata poreza

Obrada verificiranih godišnjih prijava poreza na dohodak za 2013. godinu, provodi se uobičajenim tijekom, prema redoslijedu podnesenih zahtjeva za obradu od područnih ureda Porezne uprave, a obuhvaća tiskanje rješenja, formiranje naloga za uplatu ili povrat poreza i prireza na dohodak, otpremu istih te evidentiranje u Informacijskom sustavu Porezne uprave, objavila je Porezna uprava u priopćenju na svojim internetskim stranicama.

Dodaju da su se povrati poreza temeljem obrade godišnjih prijava poreza na dohodak za 2013. započeli isplaćivati 2. svibnja 2014. godine te da će se nastaviti isplaćivati uobičajenim redoslijedom i dinamikom do kraja godine.

Ministarstvo financija – Porezna Uprava svaki će petak objaviti plan obrada godišnjih prijava poreza na dohodak po područnim uredima za sljedeći tjedan, a prijavu poreza i prireza na dohodak za 2013. godinu prema područnim uredima do 16. svibnja 2014. te plan obrada godišnjih prijava za razdoblje od  19. svibnja 2014. do 23. svibnja 2014. godine možete pogledati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije