Crazy Hill Festival odgođen za idući petak i subotu

CRAZY HILL FESTIVAL odgođen je zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta pa će se održati slijedeći tjedan, u petak i subotu, 23. i 24. svibnja.

Vrijeme nam nije išlo na ruku, ali zato mi izlazimo u susret svim posjetiteljima festivala. Bilo bi šteta da olujno nevrijeme pokvari glazbeni spektakl koji smo za vas pripremili. Kupljene ulaznice će naravno vrijediti i za novi termin, a onima koji su kupili festivalske ulaznice, vratit ćemo novac na njihov zahtjev (oni koji su ulaznice kupili putem Eventima, novac preuzimaju kod njih, dok će ostalima novac vratiti organizatori).

Za sve posjetitelje festivala osigurali smo i jeftinije karte za HŽ. Karte za vlak iz smjera Varaždina, Koprivnice i Čakovca bit će jeftinije 40 posto za posjetitelje festivala. To je, među ostalim, naš poklon ljubiteljima dobre glazbe koji će doći u Ludbreg. Također, na Otoku mladosti bit će i besplatan kamp, a za one koji ipak ne preferiraju kampiranje, osigurali smo popust na smještaj u ludbreškim hotelima.

Petak je rezerviran za mega koncert Marka Perkovića THOMPSONA, a koncert će početi u 21 sat. Subotnji dio festivala trajat će od ranog poslijepodneva, a na Otoku mladosti bit će i brojni zanimljivi izlagači. Svi posjetitelji moći će se okušati i u vožnji na Harley-Davidsonu, a bit će tu i atraktivni defile, koji će krenuti s Otoka mladosti. U međuvremenu će se zagrijati atmosfera za večernji koncert, na kojem će nastupiti Psihomodo Pop, Vrane, Malehookers, Opća Opasnost…, a vrhunac večeri biti će izvlačenje tombole na kojoj je glavna nagrada motor Harley Davidson!

Hvala vam na razumijevanju i vidimo se na Otoku mladosti slijedeći tjedan. Prognostičari su najavili lijepo vrijeme, slijedeći tjedan grijat će nas ljetne temperature. Zato, dođite da se zajedno dobro zabavimo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije