Odgođena proljetna biciklijada u Nedelišću za 24. svibnja

Turistička zajednica općine Nedelišće organizira prvu ovogodišnju proljetnu biciklijadu “Stazama općine Nedelišće” koja se trebala održati u subotu, 17. svibnja 2014. godine, no zbog loše vremenske prognoze ista se odgađa za tjedan dana kasnije, 24. svibnja.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima. Osmišljene su dvije staze u duljini od 18 km i 31 km koje prolaze najljepšim krajolicima te općine. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze asfaltiranim prometnicama i makadamom.

Start biciklijade je u 10 sati ispred MESAP-a u Nedelišću, a sudionici se mole da dođu na dogovoreno mjesto barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona. Kotizacija po sudioniku iznosi 20 kn u što je uključena okrijepa na punktovima u Pušćinama (nogometno igralište) i u Črečanu (ribnjak) te ručak na kraju rute na MESAP-u.

Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige. Sponzori biciklijade su Agromeđimurje d.d. i Chaky d.o.o. Ukoliko se odlučite sudjelovati, mole vas da svoj dolazak prethodno najavite na kontakte Turističke zajednice općine Nedelišće. Provedite dan u rekreaciji i ugodnom druženju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije