Uključite se u akciju uklanjanja ambrozije i zaradite do 10 tisuća kn

Matija Posavec, župan Međimurske županije objavio je javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u akciji uklanjanja ambrozije na području Međimurske županije u 2014. godine.

Predmet javnog poziva je prikupljanje ponuda za uklanjanje ambrozije s javnih i drugih površina na područjima gradova i općina u Međimurskoj županiji. Na ovaj poziv mogu se prijaviti organizacije civilnog društva i udruge sa sjedištem u Međimurskoj županiji. 

Akcija uklanjanja ambrozije provodi se na zadanim površinama na područjima gradova i općina vremenu od 1. do 15. srpnja. Odabranim udrugama i organizacijama isplatit će se novčana naknada proporcionalna ostvarenim rezultatima, a najviše do 10.000,00 kuna. 

Podnositelj prijave organizira prijevoz do lokacija na kojima se uništava ambrozija i osigurava potreban alat i opremu, a uz prijavu na javni poziv potrebno je priložiti izvadak iz Registra udruga Republike Hrvatske, u originalu ili preslici.

Pisane prijave podnose se do 31. svibnja 2014. godine na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Odsjek za poljoprivredu i turizam, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije