Vatrogasci DVD-a Goričan aktivni na Praznik rada

Članovi DVD-a Goričan imali su za 1. svibanj od ranog jutra aktivnosti vezane za događanja proslave  Praznika rada u Goričanu. Kao i prijašnjih tako i evo godine DVD Goričan je uvijek prisutan na prvomajskoj budnici koja je započela u 6 sati.

Povorka u kojoj se nalazilo općinsko čelništvo, članovi DVD-a Goričan, članovi Udruge branitelja Domovinskog rata, članovi raznih udruga iz mjesta, mještani te Puhački orkestar Goričan krenula je  sa parkirališta tvornice Meiso i kroz ulice Goričana stigla na nogometno igralište gdje je bio jutarnji domjenak.

Jutarnje rano buđenje uz sunčane zrake koje su obasjale mjesto, parao je zvuk koračnica koje su svirali članovi Puhačkog orkestra Goričan. Također, članovi DVD-a Goričan sudjelovali su na osiguranju i regulaciji prometa  2. Gorčenskog maratona koji je započeo u 10 sati a završio oko 16 sati kad je zadnji maratonac utrčao u cilj.

Na osiguranju je  bilo prisutno 15 članova koji su pomogli da sve prođe bez ikakvih problema. Veliki odaziv operativnog sastava i mladeži DVD-a Goričan na prvomajskim aktivnostima uvod je u proslavu sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca koja će se održati u nedjelju 4. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije