Udruga mladih iz Knezovca u uskrsnom ugođaju

Udruga mladih Knezovca koja okuplja mlade u svoju ”zajednicu” iz aktivnosti u aktivnost su vrlo organizirani i zajednički što mještanima Knezovca daje poticaj da podržavaju njihov raad.

Svakodnevnim druženjem i novim idejama zadaju sami sebi ostvarive zadatke i tako bismo mogli reći da ne miruju niti tren. Vrlo dobro surađuju sa ostalim Udrugama mladih iz županije, udrugama u selu i općini, a ponajviše s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Knezovec.

Minulim Uskrsom svima su zaželjeli mirne i radosne blagdane, a na Veliku subotu su čak organizirali i veliku Vuzmenku za sve mještane, prijatelje i ”susjede” uz bogati izbor jela i pića. Niti sitna kiša ih nije spriječila da održe svoj naum što je za svaku pohvalu. Ponajviše ih je veselilo cijelo tjedno druženje u popodnevnim satima gdje su se družili i prikupljali materijal za pripremu Vuzmenke.

Nagrada je stigla vrlo brzo jer su se prijavili za Najvuzmenku koju je organizirao list Međimurje i u vrlo jakoj konkurenciji zasluženo uzeli prvu nagradu za najvuzmenku u Međimurju. Ukratko je o tome ispričao predsjednik Udruge mladih Nikola Hrženjak koji najavljuje nove ideje i aktivnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije