Uskrs u Arcusu uz tamburaške sastave Kumovi i Garestin

Veliki vikend u petak 18. travnja u Arcusu započinju  uz svima dobro znano party piće po samo 8 kn (Jager shoot). Jägermeister je alkoholno piće sa 35 volumskih posto alkohola proizvedeno od 56 vrsta pažljivo izabranih sastojaka kao što su biljke, korijenje i voće iz cijelog svijeta (cimet iz Šri Lanke, gorke naranče iz Australije, đumbirov korijen iz južne Azije, crvena sandalovina iz istočne Indije…

Subota 19. travnja – TS Garestin

Uskršnja fiesta očekuje Vas u pratnji vrhunskih zabavljača, tamburaškog sastava Garestin. Na party ponudi su vino + voda po 55 kn i crno + cola po 66 kn. Uz šunkicu, glazbu, kapljicu i dobru ekipu uskršnji vikend tradicionalno je poznat kao odličan provod stoga povedite ekipu i luuudo se zabavite! Za zagrijavanje zadužen je dj Stankoo.


Nedjelja 20. travnja – TS Kumovi

Arcus Vas poziva na tradicionalni Uskršnji party na kojem će nastupiti TS Kumovi a uz njih možete uživati u vino + voda po 55 kn i crno + cola po 66 kn. Vidimo se na uskršnjem party-u @ no ordinary place! Iz Arcusu najavljuju da je ovo ujedno i zadnji party vikend prije velikog preuređenja i osvježenja cluba Arcus.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije