FOTO: Voda u prahu a vino u kristalu

Samo 38 dana prije Urbanova bio je novi utorak na terasi kavane Kristal. Mirno popodne, dobra vidljivost, izvrsno raspoloženje.

Darovima vinoteke Trojko i vinarija Štampar, Dvanajščak – Kozol, Kojter i Cmrečnjak namamili smo pune stolove naših prijatelja degustatora i zanimljiva, vrckava, a na momente i “konfliktna” družba je počela. Mimo darova domaćin je pribavio i punu korpu vina iz starog i novog svijeta zbog čega su se prvi kušači digli od stola tek kad je debelo zanoćalo.

Bez puno oklijevanja za bijela vina dana odabrana su: dečko Pušipel vinarije Dvanajščak – Kozol berbe 2013. i gospon Pušipel vinarije Štampar iz magnuma berbe 2011, za crveno vino dana iznenađujuća kupaža Črni fratar vinarije Kaznionica Lepoglava iz 2011., za pomoćno crveno argentinski Malbec, Kaiken, iz 2007, za neobično crveno vino poluslatki Pinot crni, barique, vinarije Kojter iz 2005.

Za konačnu ugodu večeri i putnu kupicu usvojen je, jednoglasno!!! Rose Pinot crni vinarije Cmrečnjak iz 2013. Iza istinitosti svih navoda stoji, kreće se i sjedi fotograf Denis Perčić. Sve za URBANOVO!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije