Nove medalje Čakovečkih mažoretkinja na državnom prvenstvu

Čakovečke mažoretkinje pod stručnim vodstvom trenerica Smiljane Nedeljko i Ive Prprović  vrativši se sa 18. državnog prvenstva mažoretkinja koje se proteklog vikenda, točnije od 4. do 6. travnja 2014. održavalo u Novoj Gradišci, donijele su sobom odlične rezultate.

Osvojile su jednu srebrnu medalju u kategoriji duo kadeti Karla i Klara Grašić, koje su se ujedno i plasirale na Europsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Hrvatskoj u Slavonskom Brodu,  jednu brončanu medalju u kategoriji paradna grupa juniori, te dva četvrta mjesta u kategorijama Tradicionalni mažoret ples juniori i Exibition Corp juniori. Broncom su se okitile Barbara i Iva Prprović, Manuela i Kristina Frančić, Karla i Klara Grašić, Ena Mihalković, Laura Novak, Laura Lovrenčić, Iris Buhin i Elena Kropek.

Po prvi puta na državnom natjecanju sudjelovala je i najmlađa ekipa Čakovečkih mažoretkinja koja se natjecala u kategoriji minime, te su nastupile kao najmlađi sastav u toj kategoriji. Svojim radom i trudom pokazale su da su svakako tim na koji vrijedi obratiti pažnju i u budućnosti.

U toj kategoriji plesale su Nina Štefulj, Buga Topolnjak, Klara Golubić, Klara Haman, Tara Vidović, Anita Bulat, Helena Veselko, Nika Goričanec, Karolina Horvat, Klara Kolac, Dora Kovačić, Dora Hranjec, Nika Kovačić, Ena Kovačić, Nola Jambrošić, Leona Kukovec i Zara Nedeljko.

Nova Gradiška je tako bila domaćin 18. državnog prvenstva na kojem je nastupilo ukupno 25 ekipa sa preko 750 natjecateljica i natjecatelja. Tri dana rasplesanih i uvježbanih timova dokazalo je svojim radom i uvježbanošću da je bogatstvo formacija i virtuoznosti rada sa štapom i drugim rekvizitima pravo bogatstvo glazbe i pokreta među mladima.

Uprava Udruge zahvaljuje na podršci roditeljima, Gradu Čakovcu, te sponzorima koji su uvelike pripomogli odlasku na državno natjecanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije