“Mala skupština” DVD-a Vratišinec

U subotu 5. travnja s početkom u 17 sati održana je prva “mala skupština” namijenjena članovima vatrogasne mladeži DVD-a Vratišinec.

Skupštini su prisustvovali članovi pomlatka i mladeži koji su ovom prigodom predsjednik društva Stjepan Kozar i zapovjednik Mihael Grbavec uručili diplome za rad u 2013. godini. Izvješće o radu u 2013. godini pročitao je zapovjednik društva M. Grbavec, dok je plan rada za 2014 pročitala Magdalena Šoltić.

Podsjećamo DVD Vratišinec se u 2013. godini odazvao na razna natjecanja za djecu i mladež, a to su redom: Prednatjecanje Celine, Županijsko natjecanje za podmladak i mladež u Turčišću, Natjecanje uporabom podzemnih hidranata u Križovcu, IV. memorijal “Đuro Oreški” u Šandorovcu i III. kup VZG ČK u Čakovcu.

Na svim natjecanjima ostvareni su zavidni rezultati, a istaknuti treba 4. mjesto, odnosno “drvenu medalju” ekipe pomladak žene u Turčišću od ukupno 32 ekipe i 9. mjesto pomlatka muški od ukupno 50 ekipa. Na ostalim spomenutim natjecanjima natjecatelji osvajaju srebrena i brončana odličja.

Na kraju skupštine predsjednik društva te mentori zahvalili su se djeci za dosadašnji rad, pohvalili sve članove te im poručili kako se nadaju da če 2014. godina biti još bolja i zabavnija. Ovim putem DVD Vratišinec poziva dosadašnje članove vatrogasne mladeži da nastave s vježbom i u ovoj godini, a ostalu djecu i mlade da nam se slobodno pridruže.

Na samom kraju DVD Vratišinec zahvaljuje vatrogasnoj mladeži na odvojenom vremenu za vježbe i natjecanja, te mentorima koji su uložili velik trud i zalaganje kako bi se postigli svi ovi rezultati. Više fotografija možete pogledati na njihovoj Facebok stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije