Preminuo hrvatski branitelj Vladimir Granatir (42)

U Županijskoj bolnici u Čakovcu preminuo je u danas (subota, 5. travnja 2014.) hrvatski branitelj Vladimir Granatir iz Hodošana koji je bio teško bolestan i liječio se od teškog oblika melanoma.


Prije osam dana u redakciju smo zaprimili pismo s apelom za pomoći branitelju Vladimiru Granatiru:
– Od srca vas molim da pomognemo Vladimiru Granatiru (42) iz Hodošana, čovjeku kojeg je zahvatila najgora bolest. Počelo je s melanomom koji je metastazirao na pluća, mozak, jetru – započela je svoje pismo G.P.

O hitnom početku uzimanja pametnog lijeka “Zelboraf” Vladimiru je ovisio život, zdravstveni sustav je opet zakazao. Nije bilo vremena za čekanje kada će lijek nakon administrativne procedure njemu biti dostupan “na recept”.

Sakupljanje humanitarnih financijskih sredstava za kupnju skupog lijeka bilo je neophodno! Promptnu humanitarnu akciju za kupnju lijeka “Zelboraf” u komunikaciji sa suprugom Natašom započeli su svi mediji u našoj županiji i šire, Udruga oboljelih od leukemije i limfoma te brojene udruge s područja županije, Zaklada Katruža kupila jednu kutiju potrebnog lijeka za izlječenje. No nažalost to nije bilo dovoljno za izlječenje Vladimira.

Obitelj Vladimira Granatira u velikoj je je žalosti, svi su vjerovali u njegovu snagu, ali nije uspio pobijediti najveću životnu borbu. Počivao u miru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije