Uređena dječjih igrališta u Lopatincu i Vučetincu

U organizaciji Udruge žena Lopatinec i Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” Sveti Juraj na Bregu 22. ožujka održana je radna akcija uređenja igrališta u Lopatincu. Unutar kruga igrališta je zasađeno 30-tak stabljika ukrasnog bilja, poravnati su krtičnjaci, pokošene su zelene površine, a najmlađi sudionici radne akcije sakupljali su smeće.

Nakon obavljanja svih planiranih poslova uslijedilo je druženje uz pečene kobasice i pečeni “jeger”. Po dolasku ljepšeg i toplijeg vremena uslijediti će uređenje igrališta za odbojku na pijesku i postavljanje mreže.

Kako je vani sve toplije, tako se djeca sve više igraju vani pa su Udruga mladih Vučetinec i Mjesni odbor Vučetinec odlučili obnoviti dječje igralište pored Doma kulture u Vučetincu i urediti okoliš oko igrališta i Doma kulture.

Akcija je održana 22. ožujka, a okupilo se desetak članova Udruge mladih. Članovi udruge su posadili novo ukrasno bilje, počistili smeće nakupljeno tokom zime te pokosili travu. Također se obnovilo dječje igralište te je u cijelosti obojeno u vesele boje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije