“Tete i stričeki pomognite tati kako bi nas mogao gledati kako rastemo”

– Od srca vas molim da pomognemo Vladi Granatiru (33) iz Hodošana, čovjeku kojeg je zahvatila najgora bolest. Počelo je s melanomom koji je metastazirao na pluća, mozak, jetru – započela je svoje pismo G.P. koje je poslala u našu redakciju putem kojeg poziva sve ljude dobrog srca da mu pomognu u izlječenju.

U dokumentima koje je priložila nalazi se mišljenje liječnika specijaliste onkologije iz kojeg je vidljivo da nade polaže još u lijek vemurafenib, novi revolucionarni lijek za liječenje metastatskog melanoma.

– Naravno, u našoj državi nije na listi lijekova koje si običan smrtnik može priuštiti. Vlado je pun volje za životom, otac je ove prekrasne dvoje dječice koja ga obožavaju i koja žive za dan kad će tata opet biti zdrav i stalno s njima. Lijek u koji polaže sve nade i on i njegova obitelj je vrlo skup. Cijena jedne kutije iznosi cca. 22 000 kuna, a pakiranje ima 56 tableta koje on mora popiti u 7 dana i tako 6 dugih mjeseci.

Ovo je direktan apel da pomognete koliko god malenim iznosom novaca, da podijelite ovaj status na svim mogućim mjestima, da kažete za njega i onima koji nemaju FB, neka obiđe cijelu Hrvatsku, jer svaka je minuta bitna. Pomognimo ovom divnom, mladom čovjeku koji je uvijek bio spreman pomoći svakome. Ponajprije imajmo na umu ova četiri mala oka puna straha i nade za tatin život.

Za sve eventualne upite možete kontaktirati njegovu suprugu Natašu, ali što manje jer ona nosi najveći teret na svojim leđima. Milijuna Vam puta hvala!Vjerujem u Vas! – napisala je u pismu.

– Drage tete i stričeki! Mi Vas molimo da kupite lijek za našeg tatu kako bi on što prije ozdravio i mogao nas gledati kako rastemo. Lijek jako puno košta pa Vas molimo da nam platite koliko možete. Hvala Vam! – napisala su njegova dva anđela.

Od Emila Vibovića, predsjednika udruge UOLL (Udruge oboljelih od leukemije i limfoma), saznajemo da je jučer bio sastanak i dogovorena je kupnja jedne kutije lijeka od strane Zaklade Katruže. UOLL je također izašao u susret obitelji Granatir – otvorili su podračun (niže u tekstu su podaci) za potrebe Vlade Granatira, budući da je član UOLL-a.


Želite li pomoći ovom čovjeku možete se obratiti na broj mobitela njegove supruge Nataše – 098 710 376, ili svoj prilog uplatiti na račun otvoren isključivo za pomoć Vladi Granatiru – IBAN: HR51 2340 0091 1160 05263, poziv na broj: 02 250314, svrha: Za Vladimira Granatira.

Svaka pojedinačna uplata biti će objavljena na www.uoll.hr pod naslovom “Pomozimo Vladimiru Granatiru”.

Najnovije