Dan narcisa: U općini Mala Subotica prikupili 7.958,70 kn

Kao i prijašnjih godina u humanitarnu Dan narcisa – dan borbe protiv raka dojke koju su provele članice kluba Nova nada, uključile su se i članice kluba s područja općine Mala Subotica, a pomogle su im članice Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” Mala Subotica, Udruge žena “Palovčanke” Palovec, žene Držimurca i Strelca, Kreativna udruga Svetokrišćani te članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Mala Subotica.

Prodaja narcisa upriličena je u Maloj Subotici, Palovcu, Držimurcu i Strelcu te u Svetom Križu, a pridružile su im se i članice Udruge žena Donji Hrašćan, udruga Brest iz Podbresta i Udruga žena Štefanec. U Maloj Subotici narcise su prodavane čak na četiri mjesta, a prikupljene su 3.092,00 kune.

U Palovcu (na dva mjesta)  prikupljeno je 1.503,50 kuna. Žene Držimurca i Strelca su prikupile 903,00 kune, dok je u Svetom Križu prikupljeno 589,30 kuna, te 200,00 kuna koje je donirala. Udruga Brest iz Podbresta. Udruga žena Štefanec prikupila je 725,40 kuna, a po prvi puta u akciju se uključila i Udruga žena Donji Hrašćan, a prikupljeno je 945,00 kuna. Sveukupno je prikupljeno 7.958,70 kuna.

Kao i prijašnjih godina u akciju se uključio i Josip Kolarić iz Štefanca koji je poklonio stotinjak glinenih figurica koje su se mogle kupiti po simboličnoj cijeni ili pak su ih, uz narcise, dobili oni koji su donirali veću svotu novca. Novac prikupljen u ovoj akciji koristit će se za pomoć oboljelim ženama i ostalim članovima klubova, koji djeluju unutar Lige za borbu protiv raka Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije