Šest uspješnih godina Foto-kino kluba Ivanovec

Održana je godišnja skupština Foto-kino kluba Ivanovec, jedne od mnogih ivanovečkih udruga koja postiže značajne rezultate. – Klub sudjeluje na mnogim državnim revijama i smotrama filmskog stvaralaštva, organizira radionice iz fotografije i filma, prati rad ostalih udruga, članovi se usavršavaju na medijskim školama pa ni rezultati ne izostaju, kazao je na godišnjoj skupštini agilni predsjednik Radovan Petković.

Najveći prošlogodišnji uspjeh filma je osvojeno treće mjesto za reportažu “Prek tri bregi” na 51. reviji filmskog i videostvaralaštva djece u Kutini. I ove godine pred klubom su veliki izazovi. Uz redovito sudjelovanje na filmskim revijama i foto natječajima, klub priprema Internacionalnu filmsku radionicu u Ivanovcu za izradu dokumentarnog filma uz zajedničku suradnju mađarske općine Petriba kako bi se ostvarila suradnja naših iseljenih Međimurca s rodnim zavičajem.

U projekt se uključila i OŠ Ivanovec čije prostorije klub i dalje koristi budući da su članovi kluba ujedno i članovi filmske družine škole. Stoga je želja kluba da napokon dobije svoje prostore koje svojim radom i rezultatima i zaslužuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije