Održana radionica projekta “Imam informaciju, vladam situacijom!”

U prostorijama Međimurske županije održana je prva radionica projekta “Imam informaciju, vladam situacijom!” čiji je nositelj Savez udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije.

Projekt financira Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH iznosom od 40.000,00 kn, a cilj mu je umrežavanje informacija o pružateljima edukacijsko-rehabilitacijskih usluga, povezivanje lokalnih udruga i ustanova, osiguravanje bolje protočnosti informacija među udrugama i ustanova, jačanje kapaciteta suradnje i vidljivosti aktivnosti pojedinih udruga i ustanova te dostupnosti njihovih aktivnosti potencijalnim korisnicima.

Projekt će objediniti  informacije o uslugama socijalnog uključivanja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici, kao i pružateljima tih usluga, a što će povećati kvalitetu njihovog života te njihovu inkluziju i integraciju u lokalnu zajednicu, a provodi se od 01.01.2014. do 31.12.2014.

Radionici su prisustvovali predstavnici udruga osoba s invaliditetom, škola i javnih ustanova, kojom prilikom su upoznati sa svojom ulogom u projektu i njegovim aktivnostima.  Informacije o pružateljima usluga socijalnog uključivanja te samim uslugama, biti će potencijalnim korisnicima dostupne putem brošure koja će se izdati u sklopu projekta, info – točke i info – telefona te putem web stranice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije