DVD Križovec slavi 80. rođendan: U planu završetak izgradnje spremišta

U subotu 8. ožujka DVD Križovec održao je svoju redovnu 80. sjednicu skupštine. Na sjednici su prisustvovala društva iz VZP grada Mursko Središće, općina Selnica, Sveti Martin na Muri, Vratišinec te prijateljska društva iz Miklavca, Ferketinca, Sivice i Krištanovca. 

Sjednicu je vodio predsjednik društva Saša Sanjković koji je iznio podatke o radu društva kroz 2013. godinu. Kao najznačajnije aktivnosti napomenute su organizacija natjecanja u podzemnim hidrantima i izgradnja spremišta čemu je najviše pridonio Grad Mursko Središće.

U izvješću zapovjednika društva Marka Strojko izdvojene su preventivno – promidžbene aktivnosti koje su se provodile kroz godinu, natjecanje na VZP u Svetom Martinu na Muri i natjecanje uporabom podzemnih hidranata u Križovcu. Društvo je u protekloj 2013. imalo 5 intervencija. Plan rada i financijski plan ambiciozni su u 2014. godini jer se planira dovršenje izgradnje garaže i održavanje 80. obljetnice društva.

Društvo je zaslužnim pojedincima podjelilo zahvalnice za svoj doprinos društvu. Skupštinu su pozdravili ispred Grada Mursko Središće gradonačelnik Dražen Srpak, ispred VZMŽ član predsjedništva Krunoslav Colar te ispred VZP zapovjednik Mihael Grbavec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije