Udruga žena Žireki iz Čukovca održala godišnju skupštinu

Udruga žena Žireki iz Čukovca održala je redovnu 7. godišnju skupštinu. Udruga koju vodi predsjednica Mirjana Habuš, prošle je godine imala niz aktivnosti.

Bile su na svim skupštinama u naselju i na skupštini Udruge Prijatelji sv. Roka, na fašniku u Donjem Kraljevcu i Prelogu, akciji “Zelena čistka” povodom Dana planeta Zemlje, a dva puta godišnje članice sade cvijeće na gredicama u selu. Odazvale su se pozivu Čukovečke udruge mladih i pomogle oko organizacije odbojkaškog turnira i ČUM festa.

Sudjelovale su na Seoskim igrama, posjetile Dom za starije i nemoćne Mesmar, pomagale humanitarnoj udruzi Fijolina u prikupljanju hrane za djecu u udomiteljskoj obitelji, te sudjelovale na svim kulturnim i drugim događanjima u selu, javlja Prelog.hr.

U planu rada za ovu godinu je pomoć svim udrugama u mjestu i suradnja s ostalim udrugama na području Grada, sudjelovanje u akciji “Zelena čistka” i Seoskim igrama, posjet starijima i nemoćnima, humanitarno djelovanje, uređenje cvjetnih gredica, izrada maski za fašnik, organizacija izleta i drugo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije