Volontirajte s Dorinom i Mačkom!

Konjički klub Zrinski Čakovec traži više volontera/ki za volontiranje s njihovim ljubimcima Dorinom i Mačkom. Ovi prekrasni konji uživaju u društvu mladih, starih, zaposlenih, nezaposlenih, studenta/ica, umirovljenika/ica, ljubitelja/ica životinja, stoga ako ste se našli u jednoj ili više ovih skupina, prijavite se na ovo volontiranje!

Volonterski poslovi koje ćete obavljati: čišćenje štale i konja, upoznavanje s konjima i konjičkim klubom, vođenje konja, vođenje volontera/ki, rad na promociji konjičkog kluba i povećanju svijesti javnosti o ovim plemenitim životinjama.

Volontira se 6 dana u tjednu (osim nedjelje), u jutarnjim i popodnevnim smjenama (ujutro od 9 do 12 sati, a popodne od 15 do 19 i/ili 20 sati). Možete birati koje dane i u koje smjene ćete volontirati, te koliko puta tjedno ćete volontirati (npr. utorkom i srijedom ujutro, četvrtkom popodne). Svaki tjedan raditi će se raspored volontiranja, organizatori će se tu u potpunosti prilagoditi svakom volonteru/ki koji se prijavi.

Prijave na ovo volontiranje primaju se do 27. veljače 2014. do 12 sati. Edukacija za sve prijavljene (početni trening o radu s konjima i o radu organizacije) je u subotu 1. ožujka 2014. od 10 do 12 sati. Konjički klub Zrinski nalazi se u Čakovcu, na prostorima bivše vojarne.

Prijaviti se možete putem sljedećeg kontakta:

Antonio Korpar

korpar.antonio@gmail.com

Mob.: 091 505 0380

Nika Žganec djevojčica koja jaše Dorini i Mačka napisala nekoliko rečenica o njima:

Ova dva konja su posebna!


Dorina:

Dorina je konj koje se neki boje Laughing Neusude se ju jahati,ali kad se sjedneš na nju i počneš kasati ili galopirati osječaš se kao ptica kad leti Smile Dorina je nestašna, plašljiva… Ali ima dobro srce i dobra je samo se ju nemorate bojati.

Mačak:
Mačak je za mene najbolji konj na svijet Smile Tvrdoglav je i nestašan,ali dobar i kad se sjedneš na njega je isto potpuno novi život,ali njemu treba dati malo više listova za kas i galop Laughing Meni to ne smeta niti to za Dorinu, jer meni su mačak i dorina najbolji konji na svijetu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije