Klub mladih Pustakovčan: Mato i Milorad najbolje kartali belu

Klub mladih “Pustakovčan” u subotu 8. ožujka organizirao je deseti po redu tradicionalni turnir u beli. Ukupno se prijavilo 23 para, a pobijedili su Mato Ivoš i Milorad Andrijašević te pritom osvojili prvu nagradu u vrijednosti od 500 kuna plus poklon bon pizzerije Kocka.

Drugu nagradu, poklon bon pizzerije Kocka te poklon bon caffe bara Vahta, osvojili su Anamarija Mesarek i Nikola Gudlin, dok je treće mjesto, također poklon bon pizzerije Kocka, osvojio kartaški par Ivan Borović i Daniel Čonka. Klub mladih upućuje zahvale pizzeriji Kocka iz Male Subotice te caffe baru Vahta iz Donjeg Kraljevca čija je donacija bonova osigurala nagrade za 1., 2. i 3. osvojeno mjesto na turniru te svim ljudima koji su se turniru odazvali.

Raduje ih činjenica da su se pozivu odazvala mnoga poznata lica. Naime, to su njihovi stalni gosti i prijatelji koji ih posjećuju još od prvog turnira u beli. To im je pokazatelj da su ljudi prepoznali njihov dobar rad te da se rado vraćaju u Donji Pustakovec. Ujedno je i dokaz da je turnir u beli postao tradicija, ne samo u njihovom malom selu, već i u cijelom Međimurju.

Tome u prilog ide i činjenica da su posjetitelji nakon što su ispali iz natjecateljskog turnira, ostali i kartali se sa svojim prijateljima što članove Kluba mladih Pustakovčan posebno raduje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije