NAGRADNA IGRA: Dijelimo karte za “Klape u Areni Varaždin”

Nakon točno dvije godine od velikog koncerta “Klape u Areni Varaždin” na “Dan žena” 8. ožujka će svakako uveličati Tomislav Bralić i klape Intrade, Maslina i Šufit, a kao gost će im se pridružiti Goran Karan.

Klape nastavljaju niz svojih velikih uspijeha i prošla godina je bila kulminacija velikih uspjeha van granica Hrvatske. Tomislav Bralić i klapa Intrade imali su čak dvije vrlo uspješne turneje u Americi i u Australiji a klapa Cambi (K. Kambelovac) u Americi i Kanadi.

Klape uspješno  nastupaju i u svim najvećim europskim gradovima i možemo samo prokomentrati da godine ulaganja u stvaranje novih pjesma, velikih koncertnih spektakala donijeli su zasluženi uspjeh klapskoj sceni.

Tomislav  Bralić i klapa Intrade će zajedno sa vama pjevati Zoru bilu, Nisan te sriće, Croatio iz duše te ljubim, Lipoto, klapa Šufit Ne diraj moju ljubav, Jubin te, i novi singl Dvi riči, a klapa Maslina Da te mogu pismom zvati, Maslina je neobrana i mnoge druge! Goran Karan će vas sigurno ponovno ostaviti bez daha svojim nastupom.


Cijena ulaznica: tribine 90 kn, parter 90 kn, VIP parter 130 kn.


Prodajna mjesta:
VARAŽDIN – Trgovine Branka, Caffe Bar Time Out Arena Varaždin, Suvenirnica varaždinskih vijesti, Caffe Bar Fly, IVANEC – Kavana Ivana, NOVI MAROF – Caffe Bar Prestige, LUDBREG – Caffe Bar Jura, ČAKOVEC – Caffe Bar Arcus, PRELOG – Caffe Bar Forum, MURSKO SREDIŠĆE – Pizzeria Vuri, PALOVEC – Domino bar, i  sustav Eventim.hr


Portal eMedjimurje.hr vas povodom nadolazećeg koncerta daruje! Dvoje najbržih čitatelja darujemo s jednom kartom za koncert 8. ožujka “Klape u Areni Varaždin”

Dvoje najbržih čitatelja koji prvi ispod članka ostave komentar da žele ići na koncert, dobivaju po jednu kartu.

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići ulaznicu na blagajni Arene Varaždin prije početka koncerta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije