Održana godišnja skupština Udruge žena Palinovec

Skupštini Udruge žena Palinovec, jedne od najstarijih i najbrojnijih udruga žena u ovom kraju, odazvalo se u nedjelju 16. veljače stotinjak mještanki Palinovca i gostiju. Predsjednica Ljubica Srpak pročitala je izvještaj o radu za 2013. godinu iz kojeg se moglo iščitati da su u udruzi iznimno aktivni.

Financijski izvještaj podnijela je blagajnica Ljiljana Zelenić, a izvještaj Nadzornog odbora Marija Slaviček. Sanja Jančec podastrala je plan rada za 2014. godinu. Istaknuto je da financijski plan prati zacrtano, a sva su pročitana izvješća jednoglasno usvojena.

Na skupštini su kao gosti bili predstavnici mjesnih udruga, predstavnice srodnih udruga iz Donjeg Pustakovca, Donjeg Hrašćana, Hodošana i KUD-a Općine Donji Kraljevec. – Čestitam udruzi žena na dobrom radu i razvoju mjesta Palinovec. Uključeni ste u rad i boljitak našeg mjesta i na tome vam zahvaljujem. Moja želja je još bolje povezivanje svih mjesta općine i još bolja suradnja svih udruga te zaustaviti odlazak mladih iz općinskih naselja – istaknuo je između ostalog načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat.

Gosti su redom pohvalili rad udruge te zaželjeli dobar daljnji rad i suradnju. Udruga žena za sve je članice pripremila mali poklon (lončanicu cvijeća). Nakon službenog dijela skupštine, nastavljeno je druženje uz jelo, piće, kavu i kolače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije