FOTO: Nezaboravni koncert Tonya s dvije prošnje na Valentinovo

Nakon četiri pune godine Tony Cetinski se vratio u Čakovec i svojim koncertom, interpretacijom pjesama i izvedbom oduševio fanove u prepunoj dvorani Graditeljske škole!

Redao je Tony svoje hitove nizom romantičnih pjesama koje su kao val zapljusnule one zaljubljene i napravile sjetu na sve naše ljubavi. Kakav bi to bio koncert za Valentinovo kad na koncertu ne bi bilo onih koji su skupili hrabrost i za priupitali bolju polovicu hoće li ostatak života provesti zajedno u radosti i tuzi. Nisu dovoljne samo jedne javne zaruke, kad je Tony u pitanju, onda su istu večer dvije!

Nikola Tkalec i Mateja Miklišić

Tako je Nikola Tkalec iz Svetog Petra zaprosio svoju izabranicu Mateju Miklošić iz Malog Bukovca, a u čemu ga je hrabrio Tony na pozornici, a par pjesama nakon njega ohrabrio se i Tino Borko iz Črečana koji je zaprosio Suzanu Domjanić iz Brezja. Obje djevojke su naravno rekle “DA” i zaslužile odobravnje pljeskom i povicima dobrih želja i sreće iz publike.

Tino Borko i Suzana Domjanić

Tony je koncert otvorio pjesmom “Umirem sto puta dnevno” i u valentinovskom ozračju nastavio nizati svoje pjesme. Atmosfera se užarila kad je zapjevao Kad žena zavoli i tad je nastavio u energičnijim ritmovima. Nakon prvog bisa Tony se vratio na pozornicu i otpjevao pjesmu “23. prosinac” i dodatno raznježnio publiku u ljubavnoj ekstazi.

Sve pohvale i organizatoru koncerta Tipomarketingu na produkciji i organizaciji koja je bila na visokom nivou i zbog koje je svaki koncert za Valentinovo u Čakovcu poseban i upečatljiv doživljaj.

>>> Pogledajte galeriju fotografija s koncerta Tonya (1. dio)

>>> Pogledajte galeriju fotografija s koncerta Tonya (2. dio)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije