Dokažimo da su Međimurci sretni: Budite u subotu dio projekta “Happy Čakovec”

Žan Novosel javio nam se sa zanimljivom idejom da se u Čakovcu ove subotu snimi jedan spot na temu “Happy Čakovec”. Ideja je temeljena na sve većoj popularnosti i viralnosti spota pjesme Happy i snimanju sličnih varijacija diljem svijeta.

Tako i je i čakovečka ekipa odlučila sprovesti ideju i ovim putem pozivaju da se u snimanje spota uključi što veći broj građana i “plesača”. Pozvani su svi – od mama s bebama, tate, klinci, školarci i studenti, poslovni ljudi, doktori, bake i djedovi. Snimati će se po cijelom gradu, a zadatak svake osobe koja ima volje sudjelovati je otplesati svega par sekundi.

Osim što se žele zabaviti i družiti cilj im je i promovirati grad na neki način jer ako u tome uspiju Čakovec će bti prvi grad u Hrvatskoj koji je to napravio s vlastitim građanima, a smiješi im se i premijera na Dnevniku HRT-a. Okupljanje svih zaniteresiranih je u subotu 15. veljače u 10 sati “pred vurom” u Čakovcu. 

Želja je organizatora da se na ovaj način bar malo zaboravi stvarnost oko nas i ako ništa drugo, da se svi dobro zabave i nasmiju. Zato nemojte dvojiti – dođite i dokažite da smo sretni sudjelujući u projektu “Happy Čakovec”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije