NAGRADNA IGRA: Osvojite kartu za koncert Tonya Cetinskog!

Još nas jedan dan dijeli od kada će se Čakovec pretvoriti u Grad zaljubljenih, a najljepšu točku na “i” tog dana za sve one koji vole, šire pozitivne emocije i nježnost podarit će, a tko drugi nego glazbenik čije pjesme govore upravo o ljubavi i potrebi da volimo i budemo voljeni.

Naravno, riječ je o Tonyju Cetinskom koji je za ovogodišnje Valentinovo, od svih mjesta odabrao upravo Čakovec kao grad u kojem će sve zaljubljene odvesti na čarobno glazbeno putovanje prepuno ljubavnih vibracija.

Tony će zajedno s vrhunskom glazbenom postavom i produkcijom usrećiti sve one koji odluče Valentinovo provesti s najdražima u romantičnoj atmosferi dvorane Graditeljske škole Čakovec, upotpunjenoj ljubavnim pjesmama na samo Valentinovo u petak 14. veljače od 20 sati.

Ulaznice su u prodaji već od srijede 8. siječnja nalaze u prodaji za parter/tribine po 80,00 kuna, VIP 150,00 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:

Čakovec – Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Caffe bar Lap
Prelog – Caffe bar Forum
Mursko Središće – Pizzeria Vuri
Palovec – Domino bar
Varaždin – Barfly, Caffe bar RockArt
Ludbreg – Caffe bar Jura
Sustav Eventim

Portal eMedjimurje.hr vas povodom nadolazećeg koncerta daruje! Dvoje najbržih čitatelja darujemo s jednom kartom za sutrašnji (petak) koncert Tonya Cetinskog!

Dvoje najbržih čitatelja koji prvi ispod članka ostave komentar da žele ići na sutrašnji koncert, dobivaju po jednu kartu.

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići ulaznicu na blagajni GOC-a prije početka koncerta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije