ACT: Učini nešto korisno! Nauči reciklirati svoju odjeću

Imate staru odjeću koja više nije nosiva, no iz sentimentalnih razloga još vam uvijek zauzima posebno mjesto u ormaru? Kreativni ste, želite svima pokazati svoja djela?

Udruga Autonomni centar – ACT iz Čakovca u sklopu svog programa za javnost pod nazivom act.klub organizira drugu po redu radionicu “Učimo reciklirati tekstil” u utorak 11. veljače 2014. od 16 do 20 sati. Ova radionica osmišljena je u obliku malog tečaja krojenja i šivanja, zašto je važno biti ekološki osviješten i kako funkcioniraju društvena poduzeća, a vode je vrijedne ruke zadrugara/ki iz Socijalne zadruge Humana Nove. Radionica će se održati u prostorijama šivaone Humane Nove (dvorište zgrade Starog Hrasta) na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem telefona na 040 390 047 ili putem emaila na edukacija@actnow.hr, do petka 7. veljače 2014. do 12 sati. Broj sudionika/ica je ograničen.

Održavanje radionice financirano je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih. Cjelokupni program act.klub-a dostupan je na web stranicama udruge Autonomni centar – ACT i Humane Nove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije