Otvoreni jam session uz Big Band Čakovec u Podroomu

Dragi glazbenici, improvizatori, amateri dosadašnji i budućigosti Podroom Drink And Music Cluba u srijedu vas pozivamo na jošjedan po redu – Otvoreni jam session.  Napreduješ, a tvoja jedina publika iz godine u godinu su ne baš oduševljeni susjedi, uža rodbina i prijatelji? Unatoč tome, smatraš da vrijediš puno više i da bi svojim talentom mogao zadiviti publiku i naše glazben egoste? Imaš znanja i vještine koje bi mogle koristiti svima?

Imamo rješenje, dođite u srijedu 22.s iječnja u Podroom ubacite se u svirku i odsvirajte jednu s našim glazbenim gostima, a ovaj tjedan po prvi puta s nama je Big Band Čakovec. Od ove godine, svake treće srijede u mjesecu družimo se s Big Bandom Čakovec a sve goste očekuje dva sata vrhunske jazz glazbe i mnogo dobre vibre. Jam session je otvorenog (ponesite instrument izasvirajteilizapjevajte s nama) i edukativnog karaktera (prilika mladim glazbenicima da nauče vještine i mprovizacije).

Big Band Čakovec osnovan je 1995. Godine kao težnja domaćih glazbenika da upotpune kulturnu ponudu grada. U vrlo kratko mvremenu orkestar je postigao zavidnu kvalitetu te se svrstao među vodeće sastave u regiji, dokazavši to nastupima na relevantnim festivalima u domovini i inozemstvu. Primarni cilj je stvoriti okvir za upoznavanje, razmjenu iskustava i znanja, te moguće buduće suradnje između ljudi s glazbenim backgroundom.

Mislite da znate svirati pridružite se ekipi i zasvirajte, improvizirajte u živoj izvedbi. Nadamo se da će ovaj program biti zanimljiv ljudima koji se žele glazbeno izraziti, a do sada nisu imali priliku javno to pokazati. Želja nam je tijekom godine omogućiti redovito sastajanje, koje će, nadamo se, privući širi krug sudionika. Dođite i zabavite se, kvalitetno provedite svoje vrijeme i naučite nešto novo! Ulaz je besplatan, a ako želite možete zajedno s Big Bandom Čakovec zasvirati ili zapjevati na bini.


Podrumarenje četvrtkom uz Vinariju Kocijan

Podrumarenje okuplja prave vinske entuzijaste I predstavlja najpoznatija domaća vina. Ovog četvrtka, točnije 23. Siječnja će nam se pridružiti Vinarija Kocijan. Očekuju vas iznimno kvalitetna vina, degustiramo kvalitetna domaća vina sorte Sauvignon. Publiku će zabavljati i animirati Kumovi, pop-rock tamburaši iz Zasadbrega, prijazno i uslužno osoblje te moderator večeri čija zadaća je da publici približi kulturu ispijanja kvalitetnog buteljiranog vina.

Opustiti se možete već od 21 sat. Gosti i svi prisutni će se, uz vina i živu glazbu, zabavljati do 2 sata ujutro. Podrumarenje svaki tjedan definitivno uspijeva okupiti međimursku, ali i prekodravsku publiku is vi se uvijek se dobro zabave. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj četvrtak.


U Podroomu koncert dva odlična nova riječka benda – Kung Foo Fighterse i Gerila band!

Kako bismo vas malo razveselili i razbili siječanjsku monotoniju, Podroom poziva sve istinske rokere na pravu rock feštu uz Kung Foo Fighterse i Gerila band. Kung Foo Fightersi su već održali koncert u Čakovcu, dojmovi su bili pozitivni, a publika je pjevala zajedno s bendom kao da su na pravom Foo Fighters koncertu.

Kung Foo Fighterse (Rijeka) prvi su i jedini hrvatski Foo Fighters cover bend! Kao goste sa sobom dovode pravu riječku poslasticu. Vjerujemo da svi znate za grupu GRAD I jednog od najboljih riječkih vokala svih vremena… E pa baš taj vokal, Dean Škaljac, odlučio je okupiti novu ekipu pod imenom Gerila. Danas su već ponosni vlasnici prvog albuma koji će u odsvirati u petak, a u repertoar će uvrstiti i par uspješnica Deanovog bivšeg benda.

Pozivamo sve ljubitelje lika i djela Davida Grohla i njegovih Foo Fightersa te sv ljubitelje istinskog rock ‘n’ rolla da nam se pridruže u petak 24. siječnja u Podroomu. Program počinjeod 21h, concert malo kasnije, a zabava sve do 04h ujutro! Upad je potpuno besplatan. Be ready 4 KUNG FOO!


Pop & RnB vs. House DJ NIXOU

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna party subota uz Podroom Drink And Music Club!!! Dođite u Podroom Drink And Music Club te osjetite beatove POP & RnB i house muzike, atmosfera koju dovodi Dj Nixou rasplesat će Vas do ranih jutarnjih sati i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Pozivamo sve strastvene plesače na party vrhunskih beatovana koje se pleše do svitanja. Cijene pića u Podroom Drink And Music Club-u su uvijek veoma pristupačne u što su se mnog i već imali prilike uvjeriti. Uvjerljivo najluđi I najbolji plesni party u gradu, vidimo se u subotu 25. siječnja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije