Vanzemaljski svemirski brodovi osvijetlili nebo nad M. Središćem?

Muralist javlja kako su se posljednjeg dana 2013. godine iznad gradske crkve u Murskom Središću pojavila neobična svijetla što su dokazali i snimljenom fotografijom. Ovaj fenomen vidio je veliki broj ljudi koji se okupio na gradskom trgu na dočeku Nove godine.

Mnogi od njih tvrde kako su se pojavljivala tri svjetleća objekta koja su iznenada mijenjala smjer, nestajala i ponovo se pojavljivala. – Mi smo gledali na balkonu vatromet i primijetili smo neka svijetla koja se pale i gase ali na drugim mjestima, brzo je mijenjalo pozicije, ugasilo se i pojavilo na sasvim drugom mjestu paleći se na otprilike jednu minutu i opet nestalo da bi se kroz cca 15-20 sekundi pojavilo na skroz drugom mjestu – komentirao je članak jedan građanin Murskog Središća.

Da li je uistinu riječ o nepoznatim letećim objektima, nije za sada poznato. Poznavatelji ovakvih fenoma tvrde da se radi o tri vanzemaljska svemirska broda u standardnoj formaciji, dok skeptici misle da se radi o sasvim zemaljskim i nimalo tajanstvenim izvorima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije