U srijedu u Podroomu slavi se Muzička nova godina

Prošle godine po prvi puta u Podroomu se organizirao doček Muzičke nove godine, svi koji su došli bili su oduševljeni programom, sviralo se plesalo i družilo do ranih jutarnjih sati. Ove godine program je još jači.

Podroom će u srijedu 15. siječnja ugostiti 9 domaćih bandova, band domaćin je Sigma, a njihovi gosti su Noćna smjena, Sanjari, Zibe, Pastiri, Zodiac, Žiga, TS Kumovi i Globus band.  Svake nove godine muzičari marljivo rade na tome da se mi dobro provedemo i zabavimo, pa već tradicionalno oni svoju novu godinu dočekuju malo kasnije.

Cilj je da se okupe kolege muzičari, da zapjevaju i zasviraju za svoju dušu te da se zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima dobro zabave. Posjetitelji i gosti ove manifestacije moći će do ranih jutarnjih sati uživati u odličnoj glazbi, a za dobro vino i jelo pobrinut će se Vinarija Kojter, obiteljsko gospodarstvo Posedi i mesnica Mihalić.

Kao i uvijek, potrudit će se da uživate i da se dobro zabavljate cijelu večer. Dođite i zabavite se uz primamljive zvukove i dobro poznatu atmosferu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije