Udruga Lov na avanturu odradila svoj prvi pohod na Mohokos

Dan koji će ući u povijest je dan kada je udruga Lov na avanturu realizirala svoju prvu službenu pustolovinu. Cilj je bio Mohokos – 344 metara, ponešto avanturizma i jako puno dobrih vibracija između svih učesnika.

Davdeset i sedam avanturista/planinara različitih generacija obilježilo je ovaj trenutak svojim smijehom i dobrom zabavom. Odličan je to početak i još bolja najava svih budućih avantura. Planinari iz Varaždina, Koprivnice i Zagreba u ponedjeljak 6. siječnja provelo je interesantan dan.

Udruga Lov na avanturu organizirala je malo pješačenja do najvišeg vrha Međimurja, Mohokosa i pripremila pravo iznenađenje za sve. Uz opremu za visokogorsko osvajanje vrha, penjali su se uz pomoć užeta i naravno spuštali isto tako. Prvo iznenađenje bilo je kada ih je na vrhu dočekala Mirjana Ferlin-Srnec s kuhanim vinom, rakijicom, čajem, kavom… Usput su pogledali malu farmu malih životinjica i krenuli prema Dravi.

Drugo iznenađenje bilo je das u se preko na otok do vikendice supružnika Štuhec vozili čamcem a dečki su se prihvatili roštilja, nakon čega su se dobro zabavili. I na kraju treće iznenađenje bile su palačinske koje je za sve njih ispekao domaćin Štef, a nadjevom ih je počastila gospođa Kociper. Izuzetno zadovoljni i zahvalni ističu da je ovo bio nezaboravan dan i pravi lov na avanturu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije