Održan Novogodišnji koncert u Toplicama Sveti Martin

U subotu, 28. prosinca 2013. godine, u Hotelu Spa Golfer održan je Novogodišnji koncert na kojemu je nastupila poznata međimurska ženska vokalna skupina “Grlice”, a kojima su se pridružiti i tamburaški sastav “Kontra Nas”. U program su se uključile i Svetomartinjske mažoretkinje koje su svojim nastupom zapalile publiku.

Također, čak 3 sata prije koncerta u Hotelu su se predstavili i lokalni tradicijski zanati iz Svetog Martina, kao i poznata udruga Međimursko roke.

Kako je Međimurje nadaleko poznato po dobroj kapljici vina, tako smo ugostili i dvije vinske kuće – Vinsku kuću Hažić i Vinariju Kocijan.

Prije početka koncerta svim prisutnima gđa. Jelena Valkaj predstavila je novi suvenir Toplica Sveti Martin “Pozoj Marti” i “Vesele žabice” , a uz nju sve prisutne je pozdravio i načelnik Općine Sveti Martin, Franjo Makovec.

Nipošto ne smije izostaviti i otvorenje izložbe Likovne republike koja je postavljena u holu ispred kongresne dvorane, a koja će biti postavljena sve do 15. siječnja 2014. godine.

Na koncertu je prisustvovalo 200-tinjak osoba, među kojima je bio i međimurski župan Matija Posavec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije