20 000 razloga za zahvalu

Kalendarsko finale godine je dobra prigoda za zahvalu prijateljima i najbližima na potpori i zajedništvu. Studio Reci Da i Vinarija Štampar pozvali su 27. prosinca u čakovečku palaču Scheier sve svoje najvažnije i za njih priredili veliku filmsko-kazališno-vinsku predstavu.

Štampari su s razlogom zahvalu temeljili na dobrom prijemu svojih vina doma i na nacionalnoj razini, osobito branda POL – POL, u, za sve teškoj i zahtjevnoj dvije i trinaestoj, a članovi studija Reci Da na vrlo uspješnoj realizaciji složenih projekata i kampanji koje su vodili.

U Reci Da se uočilo kako ih se na prostoru Hrvatske, a osobito Međimurja poznaje kao dizajnere, fotografe, PR-ovce ili marketingaše pa su iz tog razloga večer pretvorili u priliku predstavljanja novom djelatnom silom: filmskim ostvarenjima. Od svih radova izdvojili su prigodna tri: “POL – POL KAD SI ŽEDAN PRSTIMA NARUČI TI”; “URBANOVO – DANI OTVORENIH VRATA 2013.” i premijernu projekciju filmske promo priče u službi Vinarije Štampar pod nazivom “POL – POL 20000 LITARA POD MOREM”.

Iako je premijera filma bila glavna točka večeri, cijelom su programu pečat neponovljivosti dali gosti in vivo – posada s jedrenjaka predvođena glavnim brodskim kuharom Časlavom Matijevićem, filmski tim s redateljem Denisom Perčićem, vinarija i svi Štampari te najvažniji – prijatelji okupljeni oko platna u palači. Izvrsnu poveznicu događaja odradili su moderator večeri Ivan Goričanec i vanserijski stand up komičar Vlatko Štampar. Živjeli i do novih nada i prilika već u prvim sekundama 2014.!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije