Djed Mraz na biciklu stigao i u Macinec

Djed Mraz prošle je godine obećao djeci da će bez obzira na vremenske prilike doći u Macinec i svoje je obećanje ispunio. Čim su saznale da će Djed Mraz posjetiti Macinec aktivne članice Društva žena Macinec tijekom tjedna dostavile su pozivnice svoj djeci do 4. razreda osnovne škole.

Nedjeljno poslijepodne prije samog dolaska Djeda Mraza članice Društva žena organizirale su druženje u sportskom domu uz kratku priredbu. Interesantno osmišljen, pripremljen i uvježban program priredbe vodila je Nika Germek.

Igrokazom pod nazivom “Idemo k polnoćki” čiji je tekst posebno za ovu priliku napisala Štefica Oreški započeo je prigodni program. Uz Šteficu u igrokazu su učestvovale Adalita Kirić i Mirela Germek.

Prigodnim recitacijama, djeca – Lea Petek, Katja Krumpić, Dario Trstenjak, Lorena Topolnjak i Lorena Cirkvenčić, su na samo sebi svojstven način uljepšala priredbu i naravno izmamila najveći pljesak.

Bruno Novak imao je svoj prvi nastup izvođenjem skladbe na gitari bez pokazane treme pred domaćom publikom.

Dolazak Djeda Mraza na biciklu izmamio je vesele dječje povike i veselje na njihovim licima. Uz pomoć dobrog vilenjaka Djed Mraz djeci je podijelio darove.

Nakon podjele darova predsjednica Društva žena Macinec Magdalena Marciuš Špicar svim prisutnima je zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2014. godinu, te je uputila poziv ženama da se uključe u rad društva jer je svaka podrška i pomoć dobrodošla.

Članice Društva žena kao i bezbroj puta dosada i za ovu su priliku ispekle domaće kolače kojima su počastile sve prisutne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije